Vinarija


Naša vinarija koristi tradicionalne i tehnološki najmodernije načine u proizvodnji vina, što podrazumijeva odležavanje vina u hrastovim bačvama najcjenjenijih proizvođača i kontrolirane fermentacije u inox bačvama. Svi procesi su pod nadzorom enološke struke.

Vizzulin Rose
Vino Rose nastaje u našoj vinariji od dvije tradicionalne sorte grožđa - Cabernet Sauvignon i Merlota. Grožđe se bere ručno i u ovoj fenološkoj fazi…
Vizzulin Kalandrun
Vino je nastalo od ručno branog grožđa optimalne fenalne zrelosti. Fermentiralo je u vinifikatoru od 7-10 dana pod kontroliranim temperaturnim uvjetima. Nakon alkalne i malolaktične…
Grožđe se bere ručno, ponekad i na pragu studenog da bi se postigla optimalna fenolna zrelost grožđa. Fermentacija i maceracija traju od 7 do 10…
Grožđe se bere ručno. Fermentacija i maceracija traju od 7 do 10 dana u vinifikatorima pri nižim temperaturama čime se poboljšava aromatska komponenta vina. Vina…
Grožđe se bere ručno i to relativno kasno zbog postizanja optimalne fenolne zrelosti te se selekcionira prije prerade. Fermentacija i maceracija traju od 7 do…
Grožđe se bere ručno i selekcionira prije prerade. Fermentacija i maceracija traju od 7 do 10 dana u vinifikatorima pri nižim temperaturama čime se poboljšava…
Grožđe se bere ručno te se selekcionira prije prerade. Vino nakon fermentacije odležava u kontroliranim uvjetima u inox tankovima. Nakon punjenja odležava u bocama najmanje…