Vinarija


Naša vinarija koristi tradicionalne i tehnološki najmodernije načine u proizvodnji vina, što podrazumijeva odležavanje vina u hrastovim bačvama najcjenjenijih proizvođača i kontrolirane fermentacije u inox bačvama. Svi procesi su pod nadzorom enološke struke.

Što se krije iza skraćenice Dr.? Možda jer su to inicijali rodnog Drniša, možda doktora, možda znanstvenika, možda meštra. Konačan odgovor ćete dati Vi, ali…
Vizzulin Rose
Vizzulin Rosé proizveden je od sorte Cabernet sauvignon. Grožđe se bere ručno s položaja gdje nasadi daju nešto više prirode koji se odlikuju naglašenom svježinom.…
Vizzulin Kalandrun
Kalandrun je velika ševa (lat. Melanocorypha calandra), ptica pjevica poznata po glasnom i predivnom oponašanju pjeva ostalih pjevica. Obitava na širem području Petrova polja gnijezdeći…
Grožđe se bere ručno, ponekad i na pragu studenog da bi se postigla optimalna fenolna zrelost grožđa. Fermentacija i maceracija traju od 7 do 10…
Grožđe se bere ručno i selekcionira prije prerade. Fermentacija i maceracija traju do dva tjedna u vinifikatorima pri nižim temperaturama. Niže temeprature fermentacije i maceracije…
Grožđe se bere ručno i selekcionira prije prerade. Berba se obavlja u kasnim večernjim satima radi očuvanja svježine i arome u grožđu. Prije prerade grožđe…